hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2010.02.26. 22:01 hajnalicsillag

élek.

Már több mint két hete nem írtam, így itt az ideje életjelet adnom magamról. Történt pár dolog, amivel most nem akarom elrontani ezt a bejegyzést, úgyhogy hagyom. Inkább jöjjön pár érdekesség.

Először is csináltam magamnak last.fm profilt! Sajna a hajnalcsillag név már foglalt volt, ezért mást kellett kitalálnom. Ezért lett hajnalicsillag.. nem a legjobb, de hát ez van.

Meg frissítettem kicsit a myspacet is, raktam fel pár képet, amit eddig szerintem senki nem látott.

Aztán voltam múlt pénteken Pesten, és láttam egyik volt osztálytársamat, pont ugyanarra a vonatra szállt fel útközben. Akartam is neki köszönni, mert láttam amikor leszállt, csak őt is megállították valami angolul beszélő emberkék. (Engem is egy csajszi, de nem értettem, hogy mit mond, valamit a jegyekről magyarázott, de hadart, meg egyébként se értettem, úgyhogy mondtam, hogy no és továbbmentem.) Egyébként meg szeretem a máv-ot, csupán 80 magyar forinttal emelték a vonatjegyet, így már 640. Lassan már utazni sem érdemes.

Akik szoktak a Nyugatiban járni, azok tudják, hogy az utcai kijárat felé (4-6-os felé) szokott lenni egy újságos. Mindig ott szoktam villi jegyet venni ha megyek valahova, mert egy aranyos bácsi szokott ott lenni. Nem mondanám, hogy csöves lenne, de látszik rajta, hogy nem valami nagyszerű életkörülmények között él. A lényeg, hogy tökre szeretem, mert mindig udvarias, meg kedvesen szól a vevőkhöz. :) Most meg mikor mentem már nem ő volt ott, hanem egy másik ember. :S Kitudja mi lehet vele...

Hétvégén itthon voltam. Szerdán első két órában az iskolától fogászati szűrésre kellett mennünk. Most egy új helyre mentünk a város egyik végébe, és egy fiatal csávó volt a fogdoki. :D Kb. most jött ki az egyetemről, kis babaarcú cukipofa volt, bár sok nem látszódott az arcából a maszk miatt. A fogaim rendben vannak, de azt mondta kellene fogszabályzó.. hát az biztos nem lesz. Gyakorlatunk volt aznap, miután végeztünk elmentem egy könyvesboltba. Ugyanis tesómnak holnap lesz a szülinapja és gondoltam, hogy veszek neki valami fotózással kapcsolatos könyvet. Egy apró boltba mentem be a városba, nem volt kedvem elmenni a Lírába.. lényeg, hogy először körülnéztem, hogy milyen könyvek vannak. Ahogy nézelődtem megtaláltam a kero szekciót. És ott ráleltem egy könyvre, ami a barátságról/barátokról szól. Elolvastam az ajánlott, megtetszett. Aztán megkérdeztem az eladó bácsi, hogy van-e fotós könyv, és mutatott egy tök jót, amiben 2009-2010-es gépek vannak, sok színes kép, trükkök, stb.. Pont amilyet kerestem. Másnap vissza is mentem és megvettem mind a  két könyvet. Bár még csak néhány oldalt olvastam el az enyémből, érdekesnek ígérkezik.

Aztán csütörtökön elmentem levágatni a hajam. Mondjuk ez nem érdekes, csak megint játszottam Levivel, most éppen kereskedőset. :) Meg megkínált valami színes cukrokkal, hogy egyek, mert ez a legjobb! Ja, és először csókolommal köszönt, én meg mondtam, hogy nem vagyok még ilyen öreg...

Ma meg tesómnak csináltunk anyukámmal tortát. Nem lett jó. Szerintem. Vett tortalapot, szétvágta, akkor én főztem rózsaszín pudingot, megkentük belül, a tetején, meg oldalt. Oldalra szórtunk színes cukrot, a tetejére anya vágott fel kiwit, meg banánt. Meg még volt ilyen kis szív cukorka, lil1a színű, akkor a gyümölcsök közé raktunk olyat. Ezután főztünk ilyen zselét a tetejére, amibe raktunk kék ételszínezőt. Nem lett a legtökéletesebben ráöntve, vagyis elég gyorsan dermedt és nem lett egyenletes... :S De legalább a színkompozíció megvan!

Na nem tudom, most ennyi jutott eszembe. Kedden megyek Pestre, találkozok Györgyivel és megyünk Wessibe. Téma: helyem az interneten! :)

1 komment

Címkék: last.fm torta érzések


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr481793489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toma" · http://vtoma.blogspot.com 2010.02.26. 23:47:41

nalátod. csakösszejött egy posztra való mondanivaló. ;) :)))))
süti beállítások módosítása