hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2008.11.27. 22:10 hajnalicsillag

szalagavató

Igen, holnap lesz a szalagavatónk. Már nagyon várom, hogy végre vége legyen ennek az egésznek. Hm.. mit érdemes tudni róla? A művelődési házban (magyarul a színházban) lesz, ami nem valami jó, mert kevesen férnek be... :/ Így mindenki csak 5 embert hívhatott meg. Mondjuk nekem mindegy, mert úgyse hívtam volna többet. Műsorunk egy keringőből fog állni, amit az osztály 3/4 része fog előadni. Én nem táncolok, mert utálok. Egyébként szerettünk volna vetítést, csak mivel nem hozták be a képeket lekéstük az egészet. A ruhánk? Fekete kosztüm. A fiúknak rózsaszín selyeming  + valami csíkos nyakkendő. Mi meg nem tudtunk megegyezni a színben, mire megyeztünk nem tudtuk megvarratni, és venni se. Ezért fehérben egyeztünk meg és mindenki vett magának, ahol talált. Szépek leszünk. Ma volt főpróba. Hát elég érdekes lesz a műsor, de majd lehet sokat nevetni. Már azt várom, hogy túl legyünk rajta és újból béke és nyugalom legyen. Igazából ez az egész nem nagyon hat meg, de ha már egyszer van ilyen, akkor próbálok normálisan hozzáállni. Majd holnap meglátjuk mi lesz belőle... :)

Szólj hozzá!

Címkék: szalagavató iskolás


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr97792234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása