hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2015.06.07. 22:44 hajnalicsillag

életek változtak meg: Kolumbia!

colombia_story.png

"A szeretet az, amiért megyünk, a szeretetet az, amiért megállunk,
a szeretet az, amiért imádkozunk!
"

A Come&Live non-profit szervezet az elmúlt években tovább folytatta elhívását és missziós körútját, mely során Kolumbia legszegényebb és legeldugottabb részeit látogatta meg, hogy reményt és szeretet adjon az embereknek. Az ott töltött hetek élményeit rögzítették és egy hosszabb dokumentumfilmet készítettek belőle, amelyet idén mutattak be angol és spanyol nyelven. A korábbi, új-zélandi missziójukról már korábban írtam, de nem csak a történet folytatódik, hanem ugyanaz a szenvedély jellemzi a szolgálókat. Szenvedély Isten iránt, szenvedély az emberek iránt, szenvedély hittel a változás iránt.

A közel másfél órás összefoglaló három év történéseit mutatja be, amikor a Come&Live alapítója és segítői, valamint zenészek útra kelnek, hogy egy másik földrészen osszák meg üzenetüket az emberekkel. Bár első hallásra ijesztően hatott rájuk, hogy a kábítószer-kartellekről is elhíresült országba utazzanak - ahol akár az életük is veszélybe kerülhet, végül belevágtak a kalandba, mely minden várakozásukat felülmúlta. A csapat Bogota és Medellin városában, és egy dzsungelben "elrejtett" kis községben jártak, ahol hajléktalanoknak, gyereknek, piaci árusoknak, megsérült katonáknak, fiataloknak és az utca népének tettek bizonyságot. Bár nehézségekkel is szembe kellett nézniük - utolsó évben például ellopták a kamerájukat, mégis olyan élményekkel gazdagodtak, amelyek nem csak a másik fél, de a saját életüket is megváltoztatta. A szemük előtt történtek csodák, melyek valóban egy egész fordulatot hoztak a kolumbiaiak mindennapjaiba. Tommy Green - az egyik utazó énekes (Sleeping Giant) egy videóblogban mesélt a dél-amerikai tapasztalatairól, de ugyanezt a többi együttes is megtette, hiszen a három év alatt a Come&Live-val utazott a The Glorious Unseen, az I Am Clay, valamint az Ascend The Hill is. A videóban több személy történetével is megismerkedhetünk, így egy kicsit jobban belelátunk abba, hogy azon a földrészen milyen szükségen lévő emberek élnek. A példa mindenki előtt adva; ez a dokumentumfilm több, mint egy beszámoló, ez maga a valóság a hitről, szenvedélyről, és az Istenbe vetett bizalomról.

komment

Címkék: hit szeretet szenvedély misszió dokumentumfilm zenészek come&live Kolumbia


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr117513670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása