hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2012.11.17. 17:25 hajnalicsillag

üzenet a TV-ben!

184949_443261409071156_1716901831_n.pngTegnap már alig vártam, hogy a suliból hazaérve bekapcsolódjak a TV nézésbe, ugyanis épp azokban a pillanatokban kezdődött a Voice következő - és egyben utolsó - válogatója. Előzetesen már hallottam, hogy egy srác a 'Hosanna-t' fogja énekelni, és már nagyon vártam, hogy milyen lesz a produkció, na meg milyen reakciók kísérik.

Utolsó fellépő, bemutatkozás, elképesztő előadás, még elképesztőbb vélemények, dicséret, továbbjutás. A tv csatorna csak az ének részét töltötte fel, amit itt meg tudtok nézni (a bejegyzés végén már ott a teljes videó véleménnyel). Tényleg megérintette az embereket, és nem csak minket, hanem azokat is, akiknek (még) semmi közük nincs Istenhez. Olvastam neten a véleményeket, rengetegen írták, hogy elsírták magukat, vagy hogy milyen őszinte üzenet volt ez és ezért volt különböző, mint a többi fellépő. Mert igen, vannak nála jobb énekesek a mostani csapatban is, de az ő szívében megvan az a plusz, amiért kitűnik a tömegből. És én sem azért írok róla, hogy fényezzem, mert elsősorban nem az ő érdeme. Ő egy eszköz Isten kezében, figyelt a hívásra és felhasználta a tehetséget, amit tőle kapott. Tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy ezek a műsorok előre meg vannak rendezve és úgy alakítják a szerkesztők, ahogy szeretnék, de egy valamit nem tudnak megváltoztatni: az üzenetet és az érzést, amit kiváltott a mesterekből és a hallgatóságból! Nem véletlenül mondta azt Caramell, hogy "ezen Isten fénye átragyogott", meg ez volt az az üzenet, amire a világnak szüksége van - az őszinte szeretet. Nem tudom mi lesz vele a válogatóban, lehet, hogy kiesik, lehet hogy nem. Hiszem, hogyha ott a helye, akkor továbbjut! Csoda volt Dávid a műsorban, de elsősorban azért, mert 2012-ben, Magyarországon, a tv főműsoridejében teljes egészében leadták a produkcióját és az elő-utó mondatokat, amiben a hitéről beszélt. Na ez a csoda!
Ami pedig a támogatást illeti.. elsősorban imai támogatásra van szükségük, ha majd továbbjut biztos szüksége  lesz szavazatokra is. Számára rengeteg bölcsesség és alázat kell, hogy megfelelően tudja kezelni a helyzetet, ne nyomják el, hanem ő emelje fel a többieket. De azt hiszem ezt ő is, és a családja is nagyon jól tudja. :) Amit viszont nem értek, hogy miért kell a keresztények oldaláról "támadást" indítani. Mert bizony olyan véleményt is hallottam, hogy komolytalan a műsor, bohóc emberekkel, stb. Erről nem nyitnék vitát, mindenkinek megvan a véleménye. De a támadások és a látatlanban mondott kritikák helyett inkább örüljünk már, adjunk hálát és támogassuk azt, akit erre a lehetőségre elkészítettek!

komment

Címkék: vélemény hit válogató Voice Henderson Dávid Hosanna


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr214911097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása