hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2010.02.10. 19:44 hajnalicsillag

napi panasz.

Hétfőn mikor hazajöttem a suliból még tök jól voltam, estefelé viszont elkezdett fájni a torkom. Úgy terveztem, hogy kedden Pestre megyek, de nem lett belőle semmi, mert arra ébredtem, hogy hőemelkedésem van és fáj a fejem. Felhívtam anyát, hogy mi legyen, azt mondta ha nem érzem jól magam maradjak otthon. Így visszafeküdtem az ágyba, aludni már nem bírtam, így rádiót hallgattam és vártam, hogy felkeljen apukám és elvigyem a szomszéd faluba a dokihoz - mert ott rendelt. Mire idáig jutottunk már sokkal rosszabbul voltam. Elmentünk a dokihoz, bemegyek, elmondom mi a panaszom, megnézi a torkom. 5 másodperces megvizsgálás után megállapítja, hogy vírusos torokgyulladásom van. Ennyi volt az egész, meg se hallgatta a tüdőm, tőle akár bármi bajom lehetne.. de hát orvos... Kiírt egész hétre. Hazajöttünk, lefeküdtem, de egyre rosszabbul éreztem magam, a fejem teli volt, lángolt az egész testem a láztól, fájt a fejem és a torkom. Végülis csak torokgyulladás... Anya mikor hazajött adott lázcsillapítot, meg fél tubus orcseppet magamba nyomtam, kicsit jobb lett, tudtam aludni. Máma viszont déltől egyedül, vagyis a 88 éves mamámmal vagyok itthon késő estig. Ellátom magam, de nem vagyok jól, főleg délután óta. Vérzett az orrom, de az eddigi legdurvább eset. Egyszerre mindkettőből csak ömlött a vér, én meg csak álltam a csap felett, próbáltam elálllítani a vérzést, közben minden véres volt körülöttem. Hosszú perceken át mindez, már a számba is vér volt annyi folyt ki. Teljesen kétségbeestem, már nem tudtam mit csináljak, nem akart elálni. Végül nem folyt tovább, lefeküdtem pihenni. Nem merem kifújni az orrom, nehogy megint orrvérzés legyen a vége. De mivel már nem kapok levegőt muszáj volt. Megint elkezdett vérezni.... :'( Mi lesz velem?

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr701747390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toma" · http://vtoma.blogspot.com 2010.02.10. 21:17:17

utolsó kérdésedre: Isten!^^ :)
pikk-pakk legyőzöd akár gyógyszeres segítséggel, akár anélkül, de kiimázzuk belőled, az tuti! :)) amúgy ha az megnyugtat (tudom, nem nyugtat meg, sőt még jobban se leszel tőle..)) nekem a szemem és a fülem fáj már napok óta. ami lévén eléggé zenefüggő vagyok, nagyonrosz. :( napok óta csönd van. wáá. :( namindegy. az másik mese. annyi a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg az onlájn GYÓGYULJMEEG^^ levelek borítékán! :) jobbulást! :)
süti beállítások módosítása