hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2009.08.18. 22:20 hajnalicsillag

ismét egy különös álom.

Vasárnap éjjel, illetve hétfő hajnalban ismét egy különös álmom volt. Nem itthon voltam, de ismerős arcok vettek körül és kint voltunk a természetben. Teljesen valósághű volt, ahogy eddig az összes álmom, na meg emlékeztem is rá mikor felébredtem. Az álmomban volt egy álmom, vagy egy látomáson, nem tudom. És azt láttam, hogy a földbe két meteorit fog becsapódni, ami hatalmas pusztítást hagy maga után. Az egyik a magyar földrészen, míg a másik a horvát tengerparton csapódott be. De mielőtt megláttam volna a pusztítást, azelőtt vége volt az álmomnak/látomásomnak. Ezek után elmeséltem a többieknek, hogy mi fog történni, mert tudtam: ez bekövetkezik rövid időn belül. Mindenki elámult, de tudtuk: nincs menekvés, csak Istenhez imádkozhatunk, hogy őrizzen meg minket. Magamban már elképzeltem, hogy milyen pusztítás lesz, mindenhol emberi testrészek és minden eltűnik körülöttem. Azt is láttam, hogy ezek a lyukak, amik a becsapódáskor fognak keletkezni 30 x 40 méteres ellipszis alakú gödrök lesznek. Ekkor az égre tekintettem és láttam, ahogy a felhevült kődarabok lyukat égetnek az égben, ahogy kiégetik a kékséget. Nem tudtuk, hogy hova érkezik.. de támadt egy ötletem. Mellettünk folyt egy kis patak, ami ilyen 10-15 cm mély lehetett. Kitaláltam, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk kicsit kimélyíteni, amíg nem válik valóra az álom, hátha bele tudunk feküdni, és akkor talán nem érne annyira ez az égető pusztítás. A többiek támogatták az ötletet, de mielőtt hozzákezdtünk volna felébredtem.

Furcsa egy álom volt ez is. Ha egy filmbe történne mindez, biztosan megrémülnék, és nem bírnám nézni. De ezeknél az álmoknál valahogy mindig nyugodtan ébredek fel, és nincs bennem semmi félelem, aggodalom, még ha tudom, hogy ezeknek van jelentése.

komment

Címkék: álom


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr481320718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomasso :) 2009.08.23. 14:45:41

Szia!

Örülök, hogy ezt elmesélted, és érdekes módon nekem is többször voltak már hasonló álmaim. Mármint nem a történet szempontjából, hanem inkább az érzés.. az, hogy akármi történik, nyugodtak lehetünk, mert velünk nem eshet baj, hiszen Isten kimondhatatlanul szeret minket, de én is mindig ügyködök, kitalálok valamit, hogy segítsek a többi emberen, aki nem így érez.
Talán ezeken az álmokon keresztül is készít minket az Úr az igazi eljövetelére, vagy legalábbis az ahhoz közeli időkre...
De akárhogy is van, én azért szép álmokat kívánok neked! :)
süti beállítások módosítása