hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2009.07.05. 22:14 hajnalicsillag

szeretlek!

Az álmaimat élem, melyek körülvesznek és boldoggá tesznek. Boldoggá, amilyen senki más, csupán az, aki ugyanezt érzi. Az érzések átjárják az egész bensőmet, vagy megmelengetik, vagy jégcsappá fagyaszták. Úgy érzem készen állok, készen egy új életre, egy új érzésre, egy vidám pillanatra, melyet örökké megőrzök a szívemben. Szívárványt akarok látni az égben, mosolyt az emberek arcán, szeretetet mindenhol. Olyat, amit még sehol senki nem tapasztalt, valami különlegeset, valami megfoghatatlant, valami igazán leírhatatlan. Szeretném másoknak átadni az örömöm forrását, mely soha nem szárad ki és mindig meríthetek belőle. Szeretnék változtatni, hogy mindenki elégedett, vidám, boldog legyen. Hogy ne legyenek problémák, gondok, aggódalmak, veszekedések, és mindenki valósággá tehesse az álomvilágát. Hogy nem csak meseországban legyenek tündérek és angyalok, akik mindig vigyáznak a másikra. Szeretnék többet és mégtöbbet adni, minden további feltétel, kérés nélkül. Hogy minden szép és jó legyen, akár csak öt percig. Hogy megismerjék mindenki jó oldalát, hogy mindenki naiv legyen egy kicsit, hogy mindenki bízzon a másikban egy picit. Nem sok, csupán egy apró szeretetcsomag, egy kis mozdulat, egy röpke mosoly, egy rövid mondat, egyetlen szó, mely mindent megváltoztat: szeretlek!

1 komment

Címkék: szeretet érzések


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr291228620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

--shine-- 2009.07.11. 22:40:56

"..Hogy megismerjék mindenki jó oldalát" azt hiszem ez tetszett benne a legjobban.. (:
eszembe juttatott vmit.. :D
"..ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyükről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok"
süti beállítások módosítása