hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2009.02.20. 20:36 hajnalicsillag

csupa rossz dolog

Nem elég, hogy az MxPx lemondta a koncertet, rám maradt a jegy, és nem tudom mi legyen vele. Oké, így mehetnék Békésre, de ezek után kinek van kedve?! És igen, most már kezdem unni az egészet, és még így sincs időm egy csomó mindenre. És megint fáradt vagyok, mint minden nap, mert nincs olyan szabad 24 órám, amikor ne kerülnék kapcsolatba a tanulással. Ráadásul egy emberke törölt az msnjéből, ami tökre meglepett, mert szoktunk beszélgetni, fontos dolgokról, és tudtommal nem volt köztünk semmi harag, vagy ilyesmi. Áhh, minden rossz összegyűlt most. És még mindig szakad a hó... legalább a nap sütne már kicsit. És most depresszánsan lelkibeteg formátumot vettem fel. Valami nincs rendben.

komment

Címkék: szomorúság


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr99955504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IAmCoby (törölt) 2009.02.20. 21:33:02

lemondta az mxpx a koncertet? :O Nocsak, miért? :/ Szerintem így simán vissza tudnád váltani a jegyed, mivel ez elég nagy programváltozás.
Sok a tanulnivaló... megesik, emiatt ne legyen rosszkedved.. még ha a fáradtság el is ronja a kedvedet ;) A hónak én sem örülök... Szenteste esett volna inkább -.-'
Jobbkedvet, aludj ha megteheted, az nálam kedvjavító :)

hajnalicsillag · http://hajnalcsillag.blog.hu/ 2009.02.20. 21:42:49

Igen, az egész európai turnét, nem tudom miért. De mikor ide jöttek volna, akkor Amerikában lépnek fel. Nem tudom visszaváltani a jegyet, már próbálkoztunk. Csak akkor lehetne, ha elmaradna az egész esemény.
Igen, az lesz, mindjárt megyek aludni. köszi a kommentet. ^^

Czimby 2009.02.20. 22:06:13

Túlságosan nem ismerlek, ezért csak "felszínesen" tudok reagálni. Ami az MSN törlést illeti, ha nem tiltott le és te nem törölted, akkor tudsz neki írni, amikor be van jelentkezve. Akár úgy is csinálhatsz, mintha nem vetted volna észre, hogy törölt, és ráírhatsz. Persze becsületesebb megkérdezni tőle, miért törölt. Az is lehet, hogy véletlen törölt. Mástól is hallottam már, hogy valaki törölte, akivel egyébként nagyon jól el tudtak beszélgetni, ő sem értette, miért.

A hó. Nyilván megvan a hátránya is a télnek (pl. késik a busz, a vonat, fázik az ember kabátban is, s...re esünk a jégen). De szerintem annyira jó, szép tud lenni, amikor esik a hó, meg amikor szép fehér lesz tőle minden. :) Talán én is a nyarat szeretem jobban, de nagyon megvan a szépsége a hónak is. Pár napja este gyüliből hazafele kicsit sétálgattam az elhagyott utcán, hát az csodálatos volt, a havat taposni, sehol senki, sötét este! Meg fényképezgetni is próbáltam a "tájat", de valamikor semmi nem látszik rajta a sötétben. :D Próbáltam vakuval lekapni a hóesést, egészen érdekes lett. Megmutassam?
Megvan a szépsége a télnek, tessék felfedezni! Ha mindig csak nyár lenne, idővel unalmas lenne, kell ez a körforgás!

Egyébként amikor abszolút depresszív állapotba kerültem, általában azt mondta Isten, hogy ne a magam bajával foglalkozzam, hanem másokéval. Hogy teneked mit mond, nem tudom, de talán ez segít valamit. "Ne nézze kiki a maga hasznát, hanem mindenki a másokét is." Fil.2.4. Engem személyesen szinte ledöbbentet, valójában mennyi ember van körülöttem, akiknek foglalkozhatnék a bajával, járhatnék a kedvükbe ahelyett, hogy a magam bajaival vagyok elfoglalva. Itt van egy blogbejegyzésem, hátha véletlenül neked is segít: nameless.blog.hu/2008/11/11/nem_keresi_a_maga_hasznat
süti beállítások módosítása