hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2009.01.15. 18:31 hajnalicsillag

a különleges nap.

A hétfői nap különleges volt számomra. Mert igen, pontosan 18 évvel ezelőtt (1991. január 12-én) láttam meg a napvilágot. A hét első napja ugyanúgy indult, mint a többi átlagos hétköznapi nap. Tesóm reggel meg akarta ráncigálni a fülemet, de nem engedtem. Aztán mentem suliba. Vittem a barátaimnak a suliba sütit, mert szeretem őket. ^^ Így kínáltam őket, de nem tudták, hogy e nemes alkalomból készítettem nekik. Csak akkor jöttek rá, mikor Evi és Szandi felköszöntött, és akkor mindenki odamondta, hogy boldogszületésnapot!:) Egyébként így egész nap lestem a telefonomat, hogy mikor rezzen, vagy csörren meg, hogy valaki gondol rám. De ez a pillanat csak egyetlen egyszer következett be egész nap, méghozzá egy kedves barátomtól, Dávidtól kaptam sms-t. (Ő mindig gondol rám ^^). Aztán hazajöttem. Itthon néztem a leveleimet, és láttam, hogy Balázs kommentált nekem. Gyorsan megnéztem, és hát nagyon megörültem. Egy csomót nevettem és jobb kedvem lett. (nem mintha addig szomorú lettem volna, csak azért mégis.) A jókívánságok mellett írt nekem egy verset, kaptam tőle virtuálisan egy zenélő képeslapot, és természetesen egy rajzot. :D (mostantól gyűjtőm őket):

ezt is Balázs rajzolta nekem a szülinapomra ^^

Nem süt a nap, pedig kéne
de mit is várunk
mi így télen
karácsony után még egy ünnep
mikor az ember meglepetést küldhet

nem aka
rom ragozni, nem az itt a lényeg
fogadd szeretettel, csináltam egy képet.
kívánom hogy legyen boldog minden napod
akárcsak január 12. a születésnapod.

 booldog szülinapot *gitárriff* boldog szüliiinapooot *gitárriff* boldog szüüliinapoot SZiiilvi *gitárszóló és fröcsög a vér a torkomból amint elhörgöm az utolsó sort egy breakdown kíséretében* boldog szüüüüüüüliiiiiinaaaapooooooooot.

Aztán felköszöntöttek itthon is. Kaptam tűzijátékos, 18-as gyertyás, boldog szülinapos feliratos gesztenyortát. Kaptam szép kis, sárga, cserepes virágot, meg porcelán dolgokat, meg csokit, meg pénzt, meg mindenféle kreatívkodásra alkalmas dolgot (úgy látszik, hogy szeretnék, ha folytatnám ezt a fajta tevékenységemet), meg gyertyát, ezt úgy mindenkitől, meg még Nixytől kaptam utólag bombont és egy lapot. Így nézett ki nagyjából, meg volt bele is írva, de hát nem oszthatok meg mindent a kedves olvasósággal. :D Ez ismét megnevetetett, mert nagyon tetszett.  Aztán iwiw-en írt még ilyen 5 ember, annyi volt kb. a köszönés. Ja, és persze nem felejtem Bobit, aki msnbe köszöntött, és rajzolt nekem valamit. Először nem akarta megmutatni, de aztán egy sor könyörgés után megkaptam, majd kiszínezve is. Tessék, lássék:

hát ezt pedig Bobitól kaptam ^^ szülinapomra )

Igen, ez is nagyon tetszik, ezen is sokat nevettem. ^^ Szeretem a rajzokat, meg az ilyen eredeti dolgokat, mert ezek sokkal nagyobb értéknek számítanak nekem, mint egy drága ajándék, vagy ilyesmi. :) Aztán még sokáig fent voltam, mert beszélgettünk meg ilyenek. Végülis boldogan telt a 18. szülinapom. Különleges volt, de nem érzem magam másképp, mint ezelőtt. Csak furcsa kimondani, hogy most már 18 vagyok. És igen, most már vehetek büdös, rossz szagú, kábító dolgokat, lottózhatok (mert igen, egyszer kiküldtek minket, mikor Szandival anyukája kérésére ki akartunk tölteni egyet. Megkérdezték elmúltunk-e már 18-ak?! mondtuk, hogy nem, erre kiküldtek minket..), és hát mehetünk a Kuplungba is. :D Aki nem részesedett a hétfői boldogságomban, azt sajnálom, életemben ez volt az egyetlen ilyen nap. Bár a fő kívánságom nem teljesült, mégis örülök, és köszönöm az ajándékokat, a rajzokat ^^, a kedves szavakat, meg minden. szeretlek titeket <3.

3 komment

Címkék: születésnap boldogság vidám személyiség


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr97880121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomasso :) 2009.01.15. 20:41:30

Hali, tudom, már régen kommenteltem nálad, ezér/ezer bocs :) ...de most örülök, hogy e jeles alkalommal tehetem újra, szal így utólag is Nagyon Boldog szülinapokat kívánok! ...És örülök, hogy télleg boldog volt! :D - Pussz!

hajnalicsillag · http://hajnalcsillag.blog.hu/ 2009.01.15. 21:54:26

köszönöm szépen! :) én is örülök, hogy az idei boldog volt. :)

kulsztaff 2009.01.15. 22:15:10

az utolsó két soron még alakíthattam volna, de örülök, hogy még a jobbtól is jobb kedved lett a verstől megmindentől :DDD Hepibörszdéj
süti beállítások módosítása