hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2008.12.01. 17:42 hajnalicsillag

szalagavató után

Igen, végre pénteken túlestünk ezen is. Már vártam, hogy vége legyen ennek az egésznek. Úgyis csak vitatkozás volt belőle, meg nem tudtunk megegyezni, meg mindig kiakadt valaki valamin. Csütörtökön főpróba egész délelőtt, pénteken délután szalagavató. Az jó volt benne, hogy nem kellett suliba menni aznap, így aludtam fél 10-ig. Aztán muszáj volt felkelnem, mert 11-re jött a fodrász. Eljött, megcsinálta a hajamat. Annyi csillámport szórt a hajamba, hogy lerakodott fejbőröm is, még az agyam is csillogott. :D Néztem tv-t meg ilyenek, nem nagyon izgattam magam. Aztán elkészültünk, persze nem időbe, ezért kb. 14:45-kor indultunk el kocsival, mikor 3-ra már ott kellett volna lenni.. :D végülis csak 20 percet késtem, de nem volt belőle gond. Mindenki nagyon szép volt, meg csinos. Aztán jöttek a népek, lassan beálltunk sorba, mert mentünk fel a színpadra. Ott is vártunk egy csomót, még jó, hogy a második sorba álltam, így legalább lazíthattunk kicsit. Himnusz, igazgatónő beszéde, nekik a szalagtűzés, aztán a 4 osztály szalagtűzése. Elég hosszú volt... aztán jöttek a műsorok. Amíg a keringősök átöltöztek, addig volt zongorajáték, meg tánc, meg néptánc. Én segítettem osztálytársaimnak öltözni, mert övék volt az első keringő. Miután kész voltak én kimentem a nézőtérre, és onnan néztem a további műsort. Következett a mi osztályunk keringője. Szerintem nagyon szépek voltak. Aztán a vendéglátosok rockyztak, meg volt vetítésük. Aztán a szakácsok jöttek. Nekem az ő táncuk tetszett a legjobban. A Grease-re táncoltak, majd nekik is volt vetítés. Aztán jött még egy osztály, ők egy órarészletet adtak elő, majd átvitték táncba az egészet. Nem volt a legjobb. A végén keringőztek még egyet a vendéglátosok, majd kövezett a tanárok műsora. Az angol tanci gitározott, meg egy csajszi mellette harmonikázott, majd néhány lelkes tanító előadott egy bajor táncot. :D Mondanom se kell, hogy ők kapták a legnagyobb tapsot. Csomót nevettünk rajta, főleg hogy a közgáz tanár kb. 5-ször elrontotta, de ugyanolyan vidáman folytatta tovább. Menő volt. :D Aztán mindenki sietett ki, még fényképeztünk egy párat. Aztán nem volt semmi bankett, mindenki ment amerre látott. :S Kaptam anyukáméktól szép virágot, meg Kitticséktől egy plüss állatot, meg csokit. ^^ Aztán mentünk haza, de még Szendehelyen megálltunk az étterembe kajálni. Nem volt nagy szám, örülök, hogy túlvagyunk rajta. :) Szombat este szedtem szét a hajam, és voltak benne tincsek, amik össze voltak csavarva és kőkeményre fújva hajlakkal. Mintha rasztás lett volna a hajam. :D Ma egész nap a szalagavatós felvételek lestük a tv-be. Mostmán büszkén hordhatjuk a szalagot, hogy mi már végzősök vagyunk. xD Még néhány kép emlékként.

Photobucket Photobucket Photobucket 

Photobucket


Kedvenc és egyetlen padtársnőmmel együtt :P :

Photobucket

1 komment

Címkék: szalagavató


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr81798235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evike 2008.12.01. 20:25:46

Hát igen, végre vége....
De nem volt rossz, sőt a végén tök jól elvoltunk:)
És hát a sörtánc az tényleg mindent vitt...:D
Kedvenc és egyetlen padtársam azért örültem volna, ha a mi keringők tetszik a legjobban, de legalább "szépek voltunk"...:D
Na jó legyél!
Pussssz
süti beállítások módosítása