hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2008.11.11. 22:22 hajnalicsillag

"horror élmények" na meg mai történések

Azt álmodtam éjjel, hogy alszom, és álmomban elkezdett vérezni az orrom, de én meg erre nem ébredtem fel. Csak reggel, mikor keltem fel, akkor vettem észre, hogy tiszta vér a párnám, a kezem, az arcom, meg úgy minden. Aztán nem sokkal később igaziból is felébredtem. Rossz volt. Azt hittem tényleg megtörtént velem, és nem mertem felkapcsolni a villanyt először... :D De aztán végülis jó napom volt. A közgáz dogám 4/5 lett.. :), tesin meg floorballoztunk végre. Már hiányzott, főleg azért, mert itt kiélhetem az agresszívitásomat. Ez olyan játék, amit szeretek is, meg "jól" is játszom.. :) Meg sokat nevettünk. Tesin is, meg úgy egész nap. Délután meg mentünk Evivel a kedvenc boltomba (hobbibolt ^^). Jó volt. Csak alig tanultam valamit, és holnap 7 órám lesz és már nagyon álmos vagyok, úgyhogy megyek alukálni.

1 komment

Címkék: iskolás


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr100764329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czimby 2008.12.07. 23:25:40

Érdekes, én is álmodtam már azt, hogy alszom és hogy álmomból felébredek. Legalább 10 éve volt ilyen, arra emlékszem is, elég érdekes volt, de most nem írnék róla különösebben. Lehet, hogy mostanában is volt ilyen álmom, de arra már nem emléxem.
Ennél már csak az lehet jobb, amikor azt álmodom, hogy alszom és azt álmodom, hogy alszom és azt álmodom, hogy alszom. (Ezt lehetett követni? :D Én most sem tudom, jól írtam-e, elégszer vagy túl soxor-e, bonyolult...)
süti beállítások módosítása