hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2008.11.05. 21:57 hajnalicsillag

nehéz az élet

Nehéz reggelente az ébredés, mikor úgy ébredsz, hogy azt se tudod milyen nap van. Nehéz az iskolában túlélni a sok órát, mikor az irodalom követi a marketinget, és nem tudod, hogy most sírj, vagy a fejedet verd a falban. Nehéz nemet mondani a barátaidnak, mikor elhívnak valahova. Nehéz nem nevetni magadon, mikor mindenki más azt teszi. Nehéz este nyolckor tanulni, ha már előtte más csináltál. Nehéz nem saját magadat dícsérni, mikor egoista vagy. Nehéz igazat adni másoknak, mikor tudod, hogy neked van igazad. Nehéz nyitvatartani a szemed, mikor már 1 napja nem aludtál. Nehéz finomat sütni, ha kevés az időd és sietsz. Nehéz tettetni az érzéseidet, amik az arcodra vannak írva. Nehéz nem visszaszólni, ha váldolnak. Nehéz jókedvűnek lenni, mikor szakad az eső. Nehéz megtalálni a legjobb zenét, mikor fél percenként változik a kedved. Nehéz írni, mikor nem jut semmi az eszedbe. Nehéz kifejezni magad, mikor a legjobban szükséged lenne rá. Nehéz olyan dolgot csinálni, amit máskor utálsz. Nehéz nem a múlton gondolkodni, mikor mindig emlékeztetnek rá. Nehéz hazudni, mikor tudod, hogy rosszat teszel. Nehéz kreatívnak lenni, ha nincs türelmed. Nehéz egy tíz tonnás kővel lefeküdni a szíveden. Nehéz a jó álomból felébredni, és azután nem emlékezni rá. Mert mindig lesznek nehéz dolgok, ezért nehéz az élet.

5 komment

Címkék: gondolatok


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr89752996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomasso :) 2008.11.06. 14:05:10

...Nehéz, de megéri! :D

Coby 2008.11.06. 23:27:54

Az irodalomóra személyes véleményem szerint nem tartozik a sírásra késztető dolgok közé, de a bejegyzés alapján te nem nagyon csíped :)
Amiket írtál, mind rád igazad, vagy csak úgy tapasztalat útján másokra is?
Jó álomból én sem szeretek felébredni, főleg nem emlékezni rá később :/

hajnalicsillag · http://hajnalcsillag.blog.hu/ 2008.11.07. 15:08:20

nem szoktam, azért sírni. :D de amikor ofőnek rossz kedve van, akkor már mindenki teljesen kiborul az óra végére. Egyébként általában kibírható. Valamikor Evivel (padtársammal) azon az órán nevetünk a legtöbbet. :D Ezek így általánosságban jellemzők rám, valamelyik sűrűn előfordul velem, valamelyik kevésbé. Szerintem mindenki talál közte olyat, ami rá is igaz. :)

Evike 2008.11.10. 17:11:13

Igazán elhihetitek, hogy az irodalomóra sokszor a legfárasztóbb, a marketingről meg ne is beszéljünk. Főleg, ha tényleg egymás után jönnek...:S
De mi mindig elvagyunk Szilvuval:PUgye-ugye???:D
Sosem vagyunk egyszerűek...
A reggeli ébredés pedig a legnehezebb, és tudunk ám jókedvűek lenni szakadó esőben is!!:)
De amúgy nagyon igaz ez a szöveg!;)
Puszi Szilvuka:)"máma" is:D

Czimby 2008.12.07. 23:09:34

Igazat adni másoknak mondjuk nem kell feltétlenül, pláne, ha úgy érzed, nincs igazuk. Elég elismerni azt a részét csak, amiben igazuk van. Amiben meg nincs, azt szeretettel, érvekkel meg lehet indokolni. Amúgy könnyen beszélek, mert nem ismerem a konkrét eseteidet. :)
Hangulatváltozásos zenehallgatási problémádra tudom javasolni egyik szerzeményemet, melynek az első perce amolyan hardcore, a második fele meg egészen lágy. Egyébként pont "Hajnalcsillag" is van az eredeti szövegében, egy keresztény dal feldolgozása, bár nem valószínű, hogy tetszene a zenei stílusa. :D
süti beállítások módosítása