hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2014.04.02. 21:08 hajnalicsillag

Lézerharc a javából.

laserforce.jpgCsütörtökön egy nagyobb baráti társasággal volt lehetőségünk kipróbálni az úgynevezett lézerharcot, mely egyre népszerűbb hazánkban is. Az ügyességi játék lényege, hogy gyorsan kell reagálni helyzetekre, pontosan kell lőni, és persze megfelelően helyezkedni, hogy minél tovább kitarts az életeiddel.

Mi 15-en voltunk, és az elején a fiúkból és lányokból vegyesen két csapatot alakítottak ki, akik egymás ellen harcoltak. Ahhoz, hogy egy kicsit jobban megismerjétek ezt a játékot, belinkelek egy rövid ajánló videót:

Több fajta módban, és időtartamban lehet játszani, attól függ, hogy kinek melyik változat a szimpatikusabb. Mi azt választottuk, hogy mindenkinek 99 élete van, 3 gránátja, illetve végtelen fegyver utántöltése. A lényeg, hogy minél többször el kell találni a másik csapat tagjait, úgy, hogy te a saját életeidet megóvd. Mindenkinek fel kellett vennie egy sisakot, amin rajta van a jelzőkészülék (villog ha eltaláltak), illetve ez össze is van kötve a fegyverrel, amin látható, hogy hány életed van még. Ez hangokat is ad ki ha eltalálnak, vagy te találsz el valakit. Ez az egész rendszer pedig össze van kötve az irányítással, amely a játék végén statisztikában összesíti az egészet; ki mennyi lövedéket használt fel, kit talált el a legtöbbször, és összesen hány embert talált el. Ha már a találatokról beszélünk, akkor érdemes megjegyezni, hogy érvényes találat az, ha fejen eltalálnak (mivel ott a jelzőkészülék), illetve ha a fegyvert, vagy annak a 360 fokos körében lőnek meg. Szóval lábat nem is érdemes eltalálni.

1236201_10203373642565166_1505071249_n.jpgFontos, hogy mindenki fekete ruhába öltözzön, mivel a labirintus egy különleges fénnyel van megvilágítva, melyben köszönhetően minden világos pont világít (így a fekete cipőmben lévő fehér cipőfűző is foszforeszkált). A játék elején mi választhatjuk ki, hogy a harc közben milyen zene szóljon, így akár a kedvenc slágereinkre is lövöldözhetjük egymást. A gránátokra is nagy jelentősége van, mivel ha sok körülötted az ellenséges játékos, akkor elég egyszerűen "eldobnod" egy gránátot, és a körülötted lévő összes ember életének száma hárommal csökken - igen, sajnos az enyém is. Mi a labirintusban játszottunk, ahol egy lépcsős emelvény, és falak találhatóak, rajta kis ablakokkal, ahonnan lőni lehet. Ezeknek köszönhetően elbújhatunk a másik elől, illetve egy váratlan pillanatban akár hátulról is meglephetjük őket.

laserforce_level1_right.jpg

 Személy szerint én nagyon élveztem a játékot, még akkor is, ha nem voltam túl ügyes, és a kondimban is voltak kivetnivalók. Mivel többek között én is csak a játék második felében jöttem rá, hogy néha nem árt újratölteni a fegyverkészletet, hogy lőni tudjunk, így sajnos az elején elég kevés találatom volt. Pedig amúgy elég sok emberrel "összetalálkoztam". A végére azért sikerült magam kicsit felhozni, ami a záró statisztikából is leszűrhető. A játék sok energiát elvesz, mégis igazi adrenalinbomba, így ajánlott mindenkinek, aki egy kis kalandra, vagy a barátaival egy jó kikapcsolódásra vágyik. A lasergame tényleg nagyon egyszerű, mondhatom a többiek nevében is, hogy a lányok számára is élvezhető dolog, és tényleg egy emlékezetes program.

Szólj hozzá!

Címkék: közösség játék harc élmény taktika csapatjáték lasergame lézerjáték


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr595885667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása