hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2012.02.11. 00:30 hajnalicsillag

Győzelem!

Overcome.jpgTegnap véletlenül rábukkantam az Overcome (Győzelem) című filmre. Futólagosan átolvastam róla az ajánlót, de egyből a megnézésre kattintottam. Legtöbbször már az első másodpercekből meg tudom állapítani, hogy engem érdekelni fog az adott film, vagy sem. Tudtam, ezt látnom kell!
A történetnek 2 főszereplője van, egy lány (Sara) és egy fiú (Colton). Sara egy tehetséges teniszező, aki egy olyan versenyre készül, ahol ha nyer, biztos útja van egy olyan táborba, mely biztos kiugrási pontot jelent a profi sport világába. Colton a suli rossz társaságának középpontja, aki mindenkit kigúnyolt és kicikiz, emellett pedig társait is belerángatja, illetve buzdítja a csínytevésnek nem minősülő balhékba. A fiatalok ismerik és ki nem állhatják egymást, mindaddig, amíg egy baleset következtében megsérülnek. Mindkettőjük élete megváltozik - főleg Colton-é gyökeresen - és a jövőben egymás segítségére "szorulnak". Nem egy romantikus szerelmi történet, ez annál sokkal komolyabb. Azoknak ajánlom, akik szeretik a drámai, fiatalos filmeket, amelynek van mondanivalója, nincs tele lövöldözéssel, káromkodással, meg szexjeletekkel.

Trailer:

Itt pedig megnézhetitek egészben felirattal:

Szólj hozzá!

Címkék: film sport változás hit dráma Overcome Győzelem


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr584085965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása