hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2011.11.27. 23:31 hajnalicsillag

zene, zene, rádió, ZENE!

Így, hogy már rég óta nem írtam csupa örömhírrel térek vissza hozzátok, olvasóim! Először is egy rádióadást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami pénteken 23 órától volt hallható élőben a Civil Rádióban. A 'Walk Together Rock Together' című műsorban a keményebb keresztény zenékről volt szó rengeteg nagyszerű muzsikával. Elhangzott a Krosskult neve és még engem is megemlítettek, mivel Zsoltinak ajánlottam egy dalt a kérésére :D Szóval ha érdekel, akkor meg tudjátok hallgatni itt: első rész, második rész

Két magyar (!) album van, amit még szeretnék ajánlani, ugyanis ma a baráti körből 2 EP is megjelenésre került!

Restoration.jpgAz első az ...and then You came nevű csapat, akiknek egy 6 számos EP lemeze jelent meg Restoration címen. A srácok a metál vonalán mozognak, de sok dallamos és elszállós rész van benne, kicsit ambient. Érdemes meghallgatni, vannak dalszövegek is meg minden. Most ingyen letölthetitek, decembertől pedig kiadott formában is meg lehet majd vásárolni. Ja igen, angolul nyomják! Nekem a kedvencem róla a Clouds, de úgy tudom, ezzel nem vagyok egyedül. :)

 

tagless.jpg

A másik a [tagless] kislemeze, amely a Tagless címet kapta és 5 számot tartalmaz. A srácok a tőlük megszokott módon viszik a rock'n roll stílust egy kis punkkal vegyítve. A dalaik magyarul íródtak, így mindenki számára megérthetőek és szerethetőek. Ezeknek a szövegeit meg is találjátok a honlapjukon így már az első hallgatás során belemélyülhettek! :) Nekem az eddigi hallgatások alapján a Hazugság a kedvencem, de az utolsó Tűzpróba is nagyon tetszik! Szóval füleljétek őket és gyertek majd a koncertjeikre! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene rádió bemutatkozás punk hardcore ambient metalcore rock'n roll kislemez ...and then You came [tagless]


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr573416807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása