hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2013.06.10. 00:16 hajnalicsillag

ezt a zenét ajánlom Nektek: M.Is.K.A.!

Nem tudom ti hogy vagytok, de nekem már kicsit sok azokból a magyar keresztény zenészekből és együttesekből, akik celebként tekintenek magukra, és sztárolják magukat, miközben feldolgozásokból "élnek", vagy saját dalaikból megpakolt lemezüket több ezer Forintért árulják. Miközben ott van nekünk egy M.Is.K.A., akik a közönséget nem a koncert egyik bábujaként kezelik - akiktől dicsőséget várnak; hanem a barátjuknak tekintik! Egy olyan csapat aki magyar nyelven írt SAJÁT szerzeményeit énekli (nem dicsőítő stílusban!!) olyan valós helyzetekről, problémákról, reményről, amelyeket minden nap mi is átélünk és átérzünk. Mindezt zeneileg változatos köntösben, és olyan áron, amely mindenki számára elérhető. Nem azért emelkednek ki ezek a fiatalok a magyar zenei közegből, mert zeneileg túlképzettek vagy mert itt meg ott fellépnek, hanem azért, mert kiállnak egó nélkül a színpadra, néha hibáznak, de van egy üzenetek, egy szolgálatuk, amit méltón képviselnek, őszintén, szeretettel, alázattal, a saját képességeikhez mérten! Már csak ezért is megérdemlik, hogy felfigyeljetek rájuk és legalább meghallgassátok őket, mert ők nem fognak a képetekbe nyomulni és mindenféle műsorokban, újságokban szerepelni, "celebeskedni"! A napokban megjelent a cd-jük, amely 1000 Ft-ért megvásárolható (ami kb. az anyagköltségeket és a stúdiózást fedezi), hallgassatok bele, vegyétek meg, és szeressétek őket! Megérdemlik! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló magyar keresztény album friss megjelenés M.Is.K.A. Utolérni az életet


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr125353258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása