hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2009.02.06. 23:10 hajnalicsillag

ezt még nem írtam.

Hétfőn elmaradt óránk, így hamar végeztünk, és miután megvettem a jegyemet Evelinnel lecuccoltunk az első soron egy padnál. Épp valami érdekesről beszélgettünk, amikor odajött egy lány hozzánk, és megkérdezte, hogy nem-e tudjuk, hogy honnan indul a vácdukai busz. Hát nem tudtuk, ezért mondta Evi a csajnak, hogy minden sor elején van egy tábla, amire rá van írva, hogy az adott sorról hova megy busz, azt nézze meg. A lány el is ment. Vajon miért hozzánk jött oda, és miért nem máshoz?! Mert látta, hogy mi normális embernek látszunk, nem úgy mint a suttyó parasztok, akik csak bunkózni tudnak. Miután ezen jót nevetgéltünk láttuk, hogy a lány nem találja meg. Így nézzük, és pont az első sorról indult oda busz. :D Nem volt gáz.. mi meg elküldtük őt jó messzire, hogy innen biztos nem megy oda.. Aztán Evi utánaeredt, még én vigyáztam a cuccainkra, de közben a lány meg visszafelé jött és elkerülték egymást. Aztán a csajszi heves telefonálásba kezdett.. mikor észrevettük hol áll, akkor szóltunk, hogy bocsi, mégis rosszul mondtuk, és innen az elsőről megy busz. Nem volt gáz. Aztán fel akart szállni az egyik buszra, de valamit beszélt a sofőrrel, aztán elment másfelé. Hát mi megpróbáltunk segíteni.

Aztán hétközben is történtek kisebb és még kisebb érdekességek, de ez már nem olyan lényeges. Álmodtam megint egy nagyon furcsát, ami tök valóságos volt. De most ezt nem. A lényeg az, hogy a Krosskulton nő a napi látogatottság aránya, és általában eléri a 400-at. Sőt, mostanában már az 500-at is felülmúlta párszor. :) Ugyhogy olvassátok ti is szorgalmasan.

Ugyanakkor történtek aggasztó dolgok is, mivel felvételi lapot már sehol nem lehet szerezni. Így marad a netes jelentkezés. Már nincs sok hátra.

Tegnap meg sütöttem suliba meg itthonra fahéjas muffint, meg sajtos rudat. Mert múltkor is ízlett a többieknek, és gondoltam most is csinálok nekik. Ehhez viszont kocsiba kellett ülnöm tesómmal egyedül!, hogy elvigyem a szomszéd falu boltjába néhány hozzávalóért, mert itt nincs semmi. Falunk élünk, ez van. De egyben hazaértünk.

Majd még.. írok, csak mostanában időhiányban szenvedek.

komment

Címkék: krosskult


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr75927615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása