hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2008.12.16. 22:22 hajnalicsillag

Szilvi története

Szilvi ma nagyon fáradt, mert Szilvi egész délelőtt, sőt még a délután egy részében is bábozni volt.

Szilvi szeret bábozni, mert szereti látni a kiscsillagok arcán a meglepődést, a csodálkozást, az örömöt és hasonló csodálatos dolgokat.

Szilvinek ma Evelin írta a házit, de mivel Szilvinek nem volt kedve tanulni, ezért Szilvi nem sokat olvasgatta a könyveit.

Szilvi mivel szeret kreatív lenni, ezért Szilvi ma is kibontakoztatta e fajta tudását.

Szilvi szeret örömöt szerezni másoknak.

Szilvi olyan sokáig foglalkozott ezzel, hogy Szilvinek elfogyott a türelme, ezért Szilvi kezdett idegbeteg lenne.

Szilvi mivel optimista embernek tartja magát, ezért lenyugtatta magát, majd Szilvi folytatta a munkát, mert nem adja fel.

Szilvi miután megnézte az időt, rájött, hogy késő van. Szilvi ezért összepakolt.

Szilvi most mégjobban fáradt, ezért Szilvi lassan megy aludni.

Szilvi holnap az osztálytársait fogja boldogítani.

Szilvi azért írt ilyet, mert Szilvinek most ilyen kedve volt.

Ezt Szilvi írta.

2 komment

Címkék: vicc érzések vidám személyiség


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr9827092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomasso :) 2008.12.17. 21:44:28

:) Ez olyan "Szilvis" volt... :)

Czimby 2008.12.20. 23:35:33

Ez leginkább a szürrealista művészetre emlékeztet engem, annál persze több racionalitás van benne. A szürrealisták írják azt, minden javítgatás nélkül, ami éppen eszükbe jut.
Vagy nem szürrealista? Már nem tudom, lehet, hogy valamelyik másik irányzat... egyszer valamikor pedig tanultam...

A "... késő van" mondat kivételével mindegyik mondat alanya a "Szilvi". Érdekes fordulat ez, mert a "késő van" személytelen szerkezet, nyelvészeti szempontból érdekes kérdés az alany mibenléte.
De inkább eltekintek a blogbejegyzés elemzésétől. :D Tipikus blogbejegyzés ez egyébként, logikus, hogy ilyesmiről írnak az emberek a blogjaikban, azaz arról, hogy mit csináltak, csinálnak.