hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2012.01.02. 00:22 hajnalicsillag

2011 végét látom.

2012.jpg

Sajnos 2011-ben nem sikerült megírnom a szokásos évelemzős-visszatekintős bejegyzésemet, viszont fontosnak tartom! Ezért így kicsit időben elcsúszva most próbálom összeszedni a gondolataimat az elmúlt évről.Az év utolsó hetében a neten rengeteg összefoglaló kis riportot, videót és képgyűjteményt láttam, amiben az elmúlt hónapok eseményeit dolgozták fel. Sajnos én ilyennel nem tudok szolgálni, viszont azt hiszem 2011-ben is viszonylag sokat írtam, így nagyjából mindenről értesülhettetek, ami velem történt. Talán kicsit kevesebb volt az olyan bejegyzés, amiben leírtam a saját érzéseimet, vagy ami éppen játszódik bennem, de lehet, hogy talán pont így volt jó. Nagyon vegyes évet látok magam mögött, sok küzdelemmel, hitpróbával, egy szinte élménytelen nyárral, és egy valóra vált álommal. Úgy érzem sokszor gyenge voltam, megmakacsoltam magam szinte minden élethelyzetben és büszkeséget mutattam. Volt amit megbántam. De úgy érzem egyre közelebb állok ahhoz a pillanathoz, amikor már ki merem majd magamról jelenteni, hogy felnőttem és éretten gondolkodok.

Ahogy elnézem a blogom statisztikáját eléggé hullámvölgyes utat járt be. Azt hiszem nem írtam valami túl érdekfeszítő dolgokról, bár volt amit nagyon szerettem és örömmel írtam róla. Köszönöm mindenkinek a látogatását, annak is, akkor csak egyszer nézett ide és két sort olvasott el, és annak is, aki végigolvasta az összes bejegyzést esetleg kommentált, reagált a leírtakkal kapcsolatban!névtelen.JPG

Az a kiugró pont a blogomban április 25-e, amikor megírtam az olimpiás-statisztikás bejegyzésemet. Azt például örömmel írtam, mert én is tanultam belőle, és úgy gondolom más is, így megérte az a sok energia, amit belefektettem. :) De ugyanilyen szívemet-lelkemet beleadós post volt még a Winter Jam-es beszámoló, a Come & Live missziójáról szóló dokumentumfilm ajánlása, a brit hercegi esküvős, a Lumen Fesztiválos élménybeszámoló, az első félév zenéiről szóló ajánlásom (amit nem írtam meg az év második felére, mert úgy éreztem felesleges lenne annyi energiát belefektetnem, azért hogy kb. 2 ember olvassa el, és hallgatja végig - pedig lett volna mit), a romániai utunkról firkantott írás (ami egyébként több emberben negatív érzést váltott ki, és emiatt elgondolkodtam, hogy van-e értelme még egyáltalán blogolni), vagy éppen a könyvajánlóm. Bár az utóbbi hónapokban sajnos az egy videó - egy kép, 5 soros bejegyzések voltak a jellemzőek, ennek ellenére (biztos tiszta egoistán hangzik), de olyan büszke vagyok a blogomra! Nem magam miatt, hanem mert úgy érzem sokszor sikerült értéket megosztanom. Bár bevallom idén elég sokat panaszkodtam például a műtétjeim miatt - amit szégyellek is, mert nem egészen erről kellene szólni az én kis szuperszínes felületemnek, de azért az év első fele egészen tartalmas volt (még ha sok volt a lányos nyáladzás is :D). Azért úgy érzem, hogy volt értelme ahajnalcsillag. blog.hu-nak, mert ha nem tettem volna, hiányzott volna, űr lenne bennem.

Ami az évemet illeti, elmondhatom, hogy boldogan zártam. Bár ahogy említettem sok nehézség is volt benne, rengetegszer feszült és ideges voltam - amin idén szeretnék is változtatni. Történtek szomorú dolgok (pl.: halálesetek), amik közelebbről és távolabbról érintettek, de mondhatom, hogy mindegyik megrázott.. talán ezért sem írtam róluk, pedig többször kikívánkozott. Sokszor elhangzott a számból, hogy nem érek rá, nincs időm és tényleg nem értem, hogy hogy lehet ilyen. Mármint én nagyon tervezős vagyok, általában kigondolom, hogy mit csináljak és milyen sorrendben a következő nap, héten, mégis sokszor kevésnek bizonyult. Legtöbbször az ilyen helyzetek tettek feszülté, mert csak azt láttam, hogy pörög-pörög az óra, nekem még annyi dolgom van. Néha úgy éreztem, hogy túl is vállaltam magam, pedig szerintem visszavettem a korábbi időszakokhoz képest, már nem vagyok annyira segítőkész mások felé, de mégis, egyszerűen csomó mindenre nem jutott időm, amit fontosnak tartottam volna és szerettem volna és ezért csalódottnak érzem magam. Ez az egyik dolog amin szeretnék változtatni 2012-ben. Amit még megfigyeltem, hogy rengetegszer mondtam különböző élethelyzetekben és embereknek, hogy igyekszem. Olyan egyszerű kimondani, bizakodásra ad okot, de mégis felelősséget rejt maga mögött. Úgy érzem nem is feleltem meg mindig ennek az ígéretemnek, így a jövőben próbálok még jobban odafigyelni a kimondott szavaimra.
Igazából nem tűztem ki magam elé nagy célokat, úgy is jönnek azok maguktól. Egy valamit határoztam el komolyan úgymond magammal kapcsolatban, de ezt inkább nem osztom meg. Ha sikerül kitartónak lennem, majd úgyis mindenki észreveszi a változást. :) Amit még fontosnak tartok, hogy több időt töltsek Istennel, szeretnék bölcsességet "nyerni", szeretnék újra életvidám lenni és ezt másoknak átadni, valamint szeretnék még több szeretetet adni másoknak. Szeretném megmutatni minél több embernek, hogy mi, azaz ki az az igazi Szeretet. Egyszerűen szeretnék ragyogni és értékes, Istennek tetsző életet élni!
2012-ben is sok élmény vár ránk azt hiszem. Újabb esküvők, egyetemi élet, remélem sok koncert és fesztivál, nyáron bele kell ivódnom a médiába, és szeretnék majd újra repülni a kedvenc országomba. Rengeteg álmom van, de egyelőre nem igazán tervezek, egyszerűen csak bízom és reménykedem. :) Ami a blogomat illeti megpróbálok visszatérni az értékteremtő posztokhoz, a két soros hülyeségeket pedig szeretném mellőzni, remélem sikerül!

Nos, a 2011-es évemért hálás vagyok, sok mindent tanultam és tapasztaltam, de nem volt a kedvenc évem. Pedig szép kerek volt, a 20-as évemet éltem... nemsokára váltok. Szóval mindenkinek szeretetben, örömben és boldogságban gazdag évet kívánok! Ragyogjatok! :)

komment

Címkék: blog személyes tervek évértékelés 2011 évvége


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr933512390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása