hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2011.04.09. 23:53 hajnalicsillag

életek változtak meg!

Már egy ideje követem a Come & Live! non-profit kiadó életét, így már nagyon vártam, hogy a januári, Új-Zélandon töltött missziós turnéról beszámoljanak. A közel egy hónapos körút során 9 helyszínen jártak + a Parachute Fesztiválon. Rengeteg emberrel találkoztak, beszéltek Istenről a repülőtéren, utazás közben, gyülekezetekben, koncerten, fesztiválon. Emberek tucatjai tértek meg; 13 éves kisfiútól a nyugdíjas néniig, a konzervatív szülőktől a deszkásokon át a tetkós fiatalokig. Az imák által számtalan ember élete megváltozott, meggyógyultak, elindult bennük valami. Ennek a hihetetlen történetnek lehettek a részesei, ha megnézitek a kiadó által készített összefoglaló 34 perces videót. A zenei központja az egésznek a The Ember Days és az Ascend the Hill csapata, de ahogy ők is mondják: nem ők vagy a zenéjük különleges, hanem az, akiről beszélnek!

A videó elején ismerhetitek meg Bobby-t, a 76 éves veteránt Ft. Lauderdale-ből. Megengedte az útnak induló srácoknak, hogy nyíltan beszélhessenek neki Jézusról, és hogy miért érdemes őt követni. Bobby elmondta, hogy élete nagy részét Floridában töltötte, ahol 76 éves koráig nem egy hívővel találkozott, aki imára buzdította. A fiatalok szolgálatkészségét látva úgy érezte Isten imára buzdítja őt; régi, évek óta nem használt Bibliáját elővette, leporolta és olvasni kezdte. Az Úr munkálkodik Bobby életében. Mindegyikünkben munkálkodik.
Bobby volt az első a számtalan beszélgetések és imák között. Rengeteg dolgot tapasztaltunk ezen az utazáson. Naponta szemtanúja voltunk, ahogy Jézus meggyógyítja az embereket (több mint 100 bizonyság - vállak, kezek, nyakak, fejfájás, szív...), akik ezután áldott szívvel örültek és lelkesek voltak Krisztusban, aki emlékezteti őket, hogy az Atya szereti őket és tökéletes terve van velük, amiért élnek.

Csodálatos volt, hogy megélhettük Isten hogyan munkálkodik. Még nem érkeztünk meg. Ez a kezdet. Új-Zéland volt az első oldal a mi globális történetünkben, amely során Isten folyamatosan előkészíti a szíveinket. Hálásak vagyunk mindenért, amit Isten tett értünk, és még jobban várjuk, hogy kiderüljön mi a terve velünk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet inspiráció hit misszió dokumentumfilm new zealand come and live the ember days ascend the hill


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr892813243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása