hajnalcsillag

A mindennapjaim és amikor az életem elvont pillanatait élem meg.

Utolsó kommentek

  • hajnalicsillag: @Kata Oross: szia! igen felhasználhatod, de a végére írd oda, hogy részlet - és a nevemet (Tóth Sz... (2013.08.01. 13:15) Kari Jobe - Where I Find You
  • Kata Oross: Nagyon szeretem Karit és a dalait. Meg szeretném kérdezni, hogy használhatom-e ezt a szöveget, job... (2013.08.01. 10:09) Kari Jobe - Where I Find You
  • viteez: ez így van, csak nehéz megtalálni a középutat a visszahúzódó, egészséges, és nyomulós között ;) (2013.05.13. 21:47) első látás után randi.
  • hajnalicsillag: @viteez: ezt értem és egyetértek, de attól, hogy valakinek van férje/ felesége van, attól még korá... (2013.05.13. 21:09) első látás után randi.
  • viteez: @hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nin... (2013.05.13. 18:33) első látás után randi.
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

2008.12.22. 21:01 hajnalicsillag

furcsa nyári álom?!

Álmodom. Nyár lehet, vagyis meleg van. Valakinek meglepetést akarok szerezni azt hiszem a születésnapjára. Elmegyek az egyik barátommal valami buliba. Ott sok a hc és fura ember van. Az elején még poénnak tűnik, de aztán mindenki olyan furán néz ki, aztán össze-vissza elkezdenek ugrálni. Másnap van. Valamin felhúzom magam és úgy döntöm, hogy eltekerek jó messzire. El is indulok, ám a szomszéd falu végén az út tiszta dzsuva. Tele van hányva és mindenféle gusztustalan dolgok vannak kint. Gondolom magamban ez a tegnapi hc buli maradványa. Jólvan, túlteszem magam rajta, de egyre több és több a hányás az úton és már nem bírom a látvány. Úgy döntök visszafordulok. Visszafelé találkozom ismerősökkel, volt osztálytársakkal. Ők más embereket szórakoztatnak az amcsikkal. Épp valami gyereknap, vagy mi van. Aztán hazajövök. Itthon pedig apukám szólít. Felébredem. Nem értem, és azon gondolkozom, hogy miért álmodtam ezt.

komment

Címkék: álom


A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalcsillag.blog.hu/api/trackback/id/tr11837275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása